Welkom bij VOXXY Media

Missie

Elke dag streven wij ernaar om audiovisuele communicatie gemakkelijk en toegankelijk te maken. Wij maken van video de ideale tool om vanop afstand met impact een publiek te bereiken.

Visie

Videoproducties hoeven niet onnodig ingewikkeld en duur te zijn. De audiovisuele wereld is sterk geëvolueerd en wij evolueren elke dag mee. Uiteraard op vlak van video, maar ook in de technische en commerciële omkadering van al onze projecten. Voxxy Media denkt mee in alle facetten. Wij maken no-nonsense videoproducties met impact.

Wie zijn wij?

Wat ons zo uniek maakt? Dat is ongetwijfeld de combinatie onze skills. We zijn een team van twee personen en onze achtergronden zijn erg complementair.

Siemon Vanderhulst

Siemon Vanderhulst

The creative one

Marketeer en commerciële duizendpoot
Passie voor sterke verhalen en mooie beelden

Elke productie is uniek en vraagt om een nieuwe creatieve insteek. Een video moet immers origineel zijn om op te vallen in de massa. Ik denk graag mee met de klant om een boeiende productie te maken die impact heeft. Ook dat is immers belangrijk. Je video moet scoren. Met mijn ervaring in sales en marketing zal ik steeds waken over de commerciële doelen die vooropgesteld worden.

Gunther Vangenechten

Gunther Vangenechten

The technical one

ICT specialist en early adopter
Passie voor uitdagende producties en naadloze techniek